måndag 12 november 2007

Episod 4: Mysig stämning...

Bättre sent än aldrig brukar man ju säga... En av våra hosts har haft elaka dataproblem och inte kunnat få över sin fil till mig; så skyll på elakaelaka internetet.

Detta avsnitt fokuserar främst på två saker: boken som Jk Rowling skrivit; The Tales of Beedle the Bard, och stämningen mot HP-lexicon diskuteras. Det kändes som att dessa var så pass relevanta saker att de krävde ett helt avsnitt. Mer information om det i episoden.


Ladda ned direkt genom att klicka här eller gå till iTunes och ladda ned där genom att klicka här (ser du inte det nya avsnittet? klicka då på subscribe och gå sedan till Podcaster i ditt "iTunesbibliotek", och högerklicka på ExpelliarmusCast och klicka sedan på "uppdatera podcast" tills det att det nya avsnittet visar sig) eller sök på oss i iTunes Music Store. Vi ber om ursäkt för den långa nedladdningstiden. Förhoppningvis blir detta bättre med tiden. Och snälla, rösta på oss på Podast Alley! Om du har problem med att ladda ned kan du klicka här.

Länkar till saker som nämndes:
The Harry Potter Lexicon
Jkrowling.com
Mugglenet

2 kommentarer:

Sofia sa...

Alltså, jag vet att audition-saken för att bli co-host är över, men kan man fortfarande skicka in sin provsak, ifall ni tar in någon ny senare?

I must not tell lies sa...

Alltså jag kan inte ladda ner avsnittet ._________.