söndag 25 november 2007

Episod 5: Böcker vs Filmer

Förlåt fördröjningen, men jag har haft fullt upp med skola och Dödsrelikerna så att klippa podcast har inte varit så prioriterat. Men nu är nästa avsnitt här i alla fall, där Anna och Elin ger sig på filmerna. Och massa tack till Li som har tagit på sig att göra nyheterna så att jag inte ska bli galen av stress över allt jag brukar göra (samt att min nyhetsröst var sämst i världen).

- Hur står sig filmerna mot böckerna?
- Vilken regisör har varit bäst?
- Evanna Lynch hyllas och Michael Gambon... eh... hyllas inte.
- Vad är grejen med Emma Watsons ögonbryn?
- Vad har man missat att ta med i filmerna?
- Har eventuella utelämnade saker ställt till det för kommande filmer?
- Harry Potter - tv-serien, är det något vi kan se fram emot?
- Hanna kan inte låta bli att blanda sig i, på ett sätt eller annat...

...och mycket, mycket mer som allt handlar om Harry Potter.


Ladda ned direkt genom att klicka här eller gå till iTunes och ladda ned där genom att klicka här (ser du inte det nya avsnittet? klicka då på subscribe och gå sedan till Podcaster i ditt "iTunesbibliotek", och högerklicka på ExpelliarmusCast och klicka sedan på "uppdatera podcast" tills det att det nya avsnittet visar sig) eller sök på oss i iTunes Music Store. Vi ber om ursäkt för den långa nedladdningstiden. Förhoppningvis blir detta bättre med tiden. Och snälla, rösta på oss på Podast Alley! Om du har problem med att ladda ned kan du klicka här.


Låten som är med i slutet heter Tom Felton is kind of hot och spelas av Draco and the Malfoys. Vi äger inte några rättigheter alls till den och så vidare. Don't sue us!

8 kommentarer:

Sofia sa...

ytterligare ett avsnitt som jag inte kan hämta.
Om jag laddar ner från iTunes så kommer det upp ett litet utropstecken brevid "Episod 5:" och inget händer om jag hämtar direkt från sidan.

ec sa...

hm, jag ska försöka se vad problemet är.

EC sa...

Okej, idé: prova att söka på ExpelliarmusCast i iTunes Music Store och ladda ned det därifrån.
För det SKA gå.

theBohemo sa...

alltså, jag tror att det är superviktigt att se filmerna som ett slags au, annars bäddar man för besvikelse. that said, jag avgudar james och oliver phelps i filmerna, som ju också gör att rupert grints ansiktsuttryck inte ensamt behöver stå för all comic relief X)

jätteroligt avsnitt, som vanligt!

theBohemo sa...

also, hanna!! det är precis sådär vi lyssnare känner typ hela tiden! (eller, den här lyssnaren iallafall)

Mikey sa...

Gud vad glad jag blev när jag öppnade itunes och såg att den började ladda ned ett nytt avsnitt av ExpelliarmusCast :D Tänkte bara säga det. Det är alltid så roligt att lyssna på er. Även om jag håller med Bohemo - ibland håller man såklart inte med om allt och så vill man lägga sig i ;) Men det ä gör det bara roligare!

hanna sa...

Men om det är något som ni bara "ÅHNEEEJ GUD VAD FEL NI HAR!!!!!" så mejla jättegärna eller lämna en kommentar om det så tar vi med det i avsnittet därpå liksom! :D

Sofia sa...

sry, men det är samma problem där :/