fredag 15 augusti 2008

Episod 666: ExpelliarmusHAT

Det här är inget riktigt avsnitt. Bara min och Dreaners spontana reaktion efter att vi fått veta att HBP-FILMEN ÄR FRAMSKJUTEN TILL 17 JULI 2009. Innehåller ilska och hårda ord.


Ladda ned direkt genom att klicka här eller gå till iTunes och ladda ned där genom att klicka här (ser du inte det nya avsnittet? klicka då på subscribe och gå sedan till Podcaster i ditt "iTunesbibliotek", och högerklicka på ExpelliarmusCast och klicka sedan på "uppdatera podcast" tills det att det nya avsnittet visar sig) eller sök på oss i iTunes Music Store.

Om du har problem med att ladda ned kan du klicka här och om du har problem med att spara filen via direktnedladdning kan du klicka här och sedan klicka på 12MB så borde det funka finfint.

4 kommentarer:

Erfa sa...

Haha, "är det olagligt att sno filmer?". Den var ju lätt bäst. Men får man väl upp den på The Pirate Bay är Warner Brothers körda. Då är den redan släppt liksom.

Hoppas bara att nån insider på Warner Brothers håller med oss och gör det. Det här är utan tvivel det ondaste WB har gjort.

Anonym sa...

Hata Företaget-Som-Inte-Får-Nämnas-Vid-Namn
det ondaste av alla företag
jovisst de gör harry potter o sånt
men att skjuta upp premiären gör ju att man tappar förtroendet för dom!
Idioter!

varför kan vi inte anlita någon som vill bryta sig in hos Företaget-Som-Inte-Får-Nämnas-Vid-Namn och ta HBP-filmen!

Sarah sa...

jag hittade precis expelliarmuscast (äh jag gillar att vara efter) och jag älskar det :D tack för att ni är bra osv!

och dummadumma wb :( jag följer gärna med och snor filmen.

depeche sa...

.. är det inte dags för ett nytt avsnitt snart? :(